Met een speciaal voor de horeca samengesteld pakket helpen wij u met de verwerking van restafval, verpakkingsafval zoals papier en karton, etensresten en glas. Dit pakket is gebaseerd op de meest voorkomende afvalstromen in de horeca. Omdat elk horecabedrijf zijn eigen wensen en afval heeft, misschien heeft u in de zomer wel meer afval dan in de winter, bepaalt u met dit flexibele pakket zelf hoe vaak we afval komen legen en welk formaat container u nodig heeft.
Klanten verwachten in de horeca een schone zaak waar hygiënisch wordt gewerkt. Dat voelt prettig en vergroot tegelijkertijd de kans dat ze nog eens terugkomen. Goed afvalmanagement helpt daarbij, en is geen overbodige luxe gezien het vaak vele afval in horecabedrijven. Afval dat prima te scheiden is en gebruikt wordt als grondstof voor nieuwe producten.
Door afval te scheiden heeft u minder restafval en bespaart u op kosten. Restafval is namelijk de afvalstroom met de hoogste kosten voor verwerking. Wilt u ook besparen op kosten voor afvalverwerking en bijdragen aan een duurzame toekomst? Zet dan samen met SUEZ een stap naar Zero Waste. Bestel het pakket voor de horeca en vul dit aan waar nodig.